Ediția 2.1 a 5 MS București vine cu 33.5 Metode testate de vorbitori și de invitatul special ce lor le-au transformat viața. Ca să le afli e necesar să fii alături de noi. Să alegi care dintre ele sunt utile și aplicabile în cazul tău vei fi atent. Iar să îți Transformi propria viață le vei APLICA!

Energia pozitivă va fi susținută și de către tradiționalul nostru partener Q-Link.

Ce este 5MS? Un eveniment de Public Speaking, în care povești de viață ale unor oameni din diferite cadre sociale și profesionale prind contur, menite să inspire și să îndemne la depășirea limitelor. Evenimentul este conceput din 10 discursuri pregătite, 5 discursuri improvizate și o secțiune pentru invitatul special. Pentru că nu ne putem planifica întreaga viață, și deseori, “viața se întâmplă” pur și simplu, discursurile improvizate vor fi construite pe baza a 10 slide-uri de câte 15 secunde, alese aleator de către organizatori.
Toate eforturile celor mai buni vorbitori și curajoși care vin alături de noi sunt premiate, grație sponsorilor evenimentului.

Investiția ta, pe lângă timpul tău prețios, este suma modică de 35 ron.

Pentru înregistrare, acomodare și networking te asteptăm alături de noi începând cu ora 18:30.

Atenție! Locuri limitate! Vă rugăm să confirmați prezența cu nume, prenume și textul „5 MS” la numărul de telefon: 0720 066 966.

Register

Speakers