Ce ai dar ai vrea sa primesti? Oare, care e cel mai mare dar pe care l-ai primit vreodata? Si, mai ales, cum te simti cand daruiesti? Vino si daruieste ceva pt cineva drag, pentru colegii din familia 5 MS Brasov sau, mai bine, pentru cineva care are cu adevrat nevoie. Daruieste un zambet, o imbratisare, un pachet cu produse sau jucarii, alege sa fii generos cu semenii tai!

Vino sa impartasesti aceste lucruri cu intreaga comunitate 5MS Brasov.

Speakerii au o provocare:
Dupa cum stiti, slide-urile se schimba la fiecare 15 secunde, deci provocarea este maxima, mai ales pentru cei care le vad prima oara [discursuri improvizate].
In plus, vom face networking, vom revedea persoane dragi, vom cunoaste persoane noi si ne vom imbogati cu emotiile transpuse in aceste prezentari.
Dar, important este sa punem o caramida la dezvoltarea noastra personala si sa devenim speakeri mai buni prin practica.

In plus, vom oferi si premii, deci te asteptam si ca partener al nostru [vei beneficia de promovare online si la locul evenimentului]. Alaturi de noi va fi Alchemy Trainings & Coaching Consulting & Training – detinatorul francizei 5MS, dar si parteneri care ne vor oferi premii pentru a recompensa castigatorii.

Vrei sa fii speaker sau participant? Scrie-ne pe adresa brasov@5ms.ro si te inscriem pe lista imediat. Sau suna la nr 0730830760 pentru detalii [Peligrad Sorin – gazda si detinator franciza 5 MS] si inscrie-te pe acest formular online:http://www.cursuri-calificare.eu/formular-inscriere/

Accesul se face pe baza unui bon valoric ce are valoarea de 20 lei, in care este inclusa consumatie de 10 lei.

Deci, inscrie-te inca de pe acum la un nou eveniment viu, interesant si util pentru tine! Adu-ti si prietenii daca vrei sa te vada in postura de speaker 😉 si sa te sustina.
Votul lor conteaza, deoarece castigatorul va fi ales ca urmare a vointei spectatorilor

Register