Dăruirea, porneşte din sufletul tău şi are ca izvor nesecat iubirea, există în tine, tot ce trebuie să faci este să o laşi să iasă la lumină, cu siguranţa că ai puterea de a mişca lucruri, de a trasa direcţia de la omul normal la omul special.

Vă invit să vă opriţi o clipă din tumultul vieţii de zi cu zi, să priviţi în jurul vostru, în mediul în care trăiţi, să observaţi tot ce vă inconjoară, tot ce aveţi, tot ce sunteţi cu adevărat, să observaţi darul ce se găseşte în voi, să apreciaţi, să fiţi recunoscători, să oferiţi din prea plinul vostru lumii, acelor suflete ce au mult mai puţin, conştientizând cât de frumoasă ar fi lumea dacă am alege să facem un gest mic în mod regulat.

Vă propun să căutaţi în lumea voastră interioară sentimentul dobândit ca rezultat al dăruirii, să-l aduceţi în prezent şi să-l dăruiţi lumii.

În preajma Sfintelor Sărbători, ne dorim cu toţii să fim mai buni, însă nevoia nu există doar de sărbători, noi, nu putem fi buni doar o dată, de două ori pe an, dăruirea este un mod de viaţă care experimentându-l, ne va conduce la culegerea unor roade nepreţuite dedicate sufletului nostru.

Dăruirea înseamnă dedicare, timp, resurse, o oră acordată unui suflet ce are nevoie de o inimă caldă care să-l înţeleagă, un gest mic îndreptat spre un copil lipsit de copilărie datorită poverii numită abandon, sărăcie sau boală, o mângâiere şi o vorbă caldă îndreptată spre un bătrân pentru care fiecare zi este un infinit, pentru că trăieşte într-o lume a uitării, un gest ce înseamnă schimbare, o schimbare pentru care merită să ne unim, redând zâmbetul unei lumi mult prea împovărate.

Ne-am propus ca pe data de 19 decembrie, în pragul sarbătorilor, sa ne adunăm, oameni frumoşi, pentru a împărtăşi experienţa dăruirii, având certitudinea că o viaţă fără actul dăruirii este o viaţă fără sens.

Va asteptam cu mare drag!

Register