Fiecare dintre noi ajunge în acel moment în care are nevoie de sprijin necondiţionat. Cine ni-l oferă în cele mai multe cazuri? FAMILIA.

Tu cât de mult îți prețuiești familia? Le mulțumești părinților/copiilor pentru afecțiunea pe care ți-o oferă?

Deoarece se apropie Crăciunul, sărbătoarea familiei, joi, 18.12, de la ora 19:00, la Hotel Central, 10 vorbitori vor avea ocazia să își facă povestea de familie cunoscută și să ofere celor din public lumina mesajului lor.

Unul din cele 10 mesaje te va ajuta și pe tine!

Invitatul special, Amedeia Neamțu, ne va vorbi despre cât de prioritară ar trebui să fie pentru noi familia, indiferent de proiectele în care ne implicăm.

PRETUL BILETULUI:
– GRATUIT dacă ești vorbitor
– 10 LEI daca te inregistrezi si vii cu un/o prieten/ă
– 15 LEI daca te inregistrezi si vii singur/ă
– 15 LEI dacă NU te înregistrezi și vii cu un/o prieten/ă
– 20 LEI daca NU te inregistrezi si vii singur/ă

REGULAMENT PENTRU VORBITORI:
Pentru a susține unul din cele 10 discursuri, vorbitorul va respecta 2 reguli:
1. Discursul va fi construit în jurul unei experienţe personale (e important ca informaţia livrată să fie testată pe propria piele de vorbitor, nu doar citată din surse externe);
2. Mesajul discursului va fi direcţionat spre public (e important ca informaţia livrată să le fie de folos oamenilor din sală )
3. Fiecare discurs are durata de 5 minute și este livrat cu 20 de imagini care se schimbă automat la fiecare 15 secunde.

PREMIEREA
1. Câştigătorul va fi desemnat în urma adunării voturilor publicului (60%) cu punctele obţinute de la juriul format din membrii ai clubului de Public Speaking, Toastmasters Cluj (40%).
2. Toți participanții la eveniment participă la tombola cu premii.

Speakers

Register