Oare drumul nostru in viata este deja scris? Oare putem schimba ceva la el? Cand? Cum? Cu ce eforturi? Si daca gresim cand facem alegerea? Ce ne motiveaza sa ne schimbam?
Hai sa aflam daca TU te-ai schimbat si, mai ales, sa aflam de ce!

Vino la aceasta editie 5MS Brasov si vei afla ce simt ceilalti despre aceasta tema! Vom putea savura un ceai, o cafea, o racoritoare in timp ce speakerii vor prezenta opiniile lor despre tema aleasa de catre comunitatea 5MS Brasov.

Sau, poate chiar vei fi unul dintre speakeri si ne vei impartasi gandurile si starile tale. Este un eveniment de public speaking ce se desfasoara lunar in mai multe orase din tara si are 10 speech-uri pregatite si inca 5 improvizate. Vom avea invitati speciali, premii, mesaje profunde. Va fi si veselie si networking de foarte buna calitate.
Dar, nu veni oricum! Indiferent daca esti speaker sau participant, vine cu cel putin un element semnificativ care sa reprezinte copilaria! Adu amintirile tale de atunci sub forma unor poze sau obiecte.

Speakerii au o provocare:
Dupa cum stiti, slide-urile se schimba la fiecare 15 secunde, deci provocarea este maxima, mai ales pentru cei care le vad prima oara [discursuri improvizate].
In plus, vom face networking, vom revedea persoane dragi, vom cunoaste persoane noi si ne vom imbogati cu emotiile transpuse in aceste prezentari.
Dar, important este sa punem o caramida la dezvoltarea noastra personala si sa devenim speakeri mai buni prin practica.

In plus, vom oferi si premii, deci te asteptam si ca partener al nostru [vei beneficia de promovare online si la locul evenimentului]. Alaturi de noi va fi Alchemy Trainings & Coaching Consulting & Training – detinatorul francizei 5MS, iar parteneri media Romanticu.org si Iubim Brasovul.

Vrei sa fii speaker sau participant? Scrie-ne pe adresa brasov@5ms.ro si te inscriem pe lista imediat. Sau suna la nr 0730830760 pentru detalii [Peligrad Sorin – gazda si detinator franciza 5 MS].

Accesul se face pe baza unui bon valoric ce are valoarea de 20 lei, in care este inclusa consumatie de 10 lei.

De aceasta data, va invitam sa faceti si o donatie anonima pentru costul salii de la mansadra Open Heart – Ceainarie Brasov!

Deci, inscrie-te inca de pe acum la un nou eveniment viu, interesant si util pentru tine! Adu-ti si prietenii daca vrei sa te vada in postura de speaker 😉 si sa te sustina.
Votul lor conteaza, deoarece castigatorul va fi ales ca urmare a vointei spectatorilor.

Register